Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic De Urgenta Pentru Copii "grigore Alexandrescu"
inapoi la firma 6325 vizite
Poza Clinica de Pediatrie
Foto

Clinica de Pediatrie reprezintă principala ramură a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Medicii din cadrul acestei clinici se implică în mod activ în viaţa comunităţii, încercând să ofere sprijin bolnavilor care se confruntă cu dificultăţi financiare, prin derularea unor programe de ajutorare a copiilor şi mamelor acestora. În acest sens, în anul 1992 a fost înfiibţată, la iniţiativa medicilor spitalului, Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, condusă de Conf. Dr. Dumitru ORĂŞEANU (Preşedinte).

 

Fundaţia îşi propune să lupte împotriva neajunsurilor materiale, dar şi contra bolilor (fizice sau mintale), şi să promoveze protejarea sănătăţii tuturor copiilor din România.

 

Medicii care îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul acestei clinici sunt membri marcanţi ai asociaţiilor de pediatrie din România.

Clinica de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu” cuprinde următoarele secţii :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.