Ghidul Serviciilor
Schoeller Allibert Romania
inapoi la firma 1487 vizite
Poza Boxpaleti rigizi plastic
Foto

Rezistenti si usor de igienizat

Boxpaletii nostri Big Box si Geobox sunt proiectati cu margini si colturi rotunjite, de aceea sunt foarte usor de curatat, asigura protectia bunurilor si au capacitate maxima de incarcare. 

Printre accesoriile disponibile se numara: usi de acces, roti, sine, capace, dopuri si robinete. Boxpaletii sunt disponibili si in varianta cu baza si peretii perforati. Containerele rigide din plastic au greutatea proprie constanta, indiferent de conditiile meteo, si pot fi utilizate in sistemele automatizate de verificare a greutatii.

Avantajele utilizarii boxpaletilor Big Box

Boxpaletii nostri au pereti drepti, dubli si netezi si un volum intern foarte mare. Utilizarea lor ofera avantaje semnificative fata de ambalajele industriale traditionale, precum: greutate proprie redusa, durabilitate foarte mare, igiena imbunatatita, o mai buna protectie a produselor, eficienta logistica si compatibilitate cu sistemele automatizate de manipulare.

Avantajele utilizarii boxpaletilor Geobox

Containerele Geobox sunt solide, rezistente si igienice, ceea ce le face ideale pentru aplicatiile in care normele de igiena sunt stricte: procesarea alimentelor, manipularea carnii si a pestelui, recoltarea si distributia legumelor sau productia farmaceutica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.