Ghidul Serviciilor
Sport, Agrement, Spectacol - Sah - Cursuri De Initiere
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Scoala De Sah
Foto
Harta
Despre noi
 

Prin sah învatam pe cei mici sa ia primele decizii, le dezvoltam creativitatea si le inspiram atitudinea de învingatori.

Scoala de sah este o initiativa a Clubului Sportiv Universitar de Sah Bucuresti. Suntem o echipa tanara de instructori certificati, cu experienta in lucrul cu copiii. Avem entuziasm si dorinta de a ne afirma cu elevii nostri. Organizam frecvent cursuri de sah si competitii, la sediul nostru din Bucuresti, dar si online pentru copiii din intreaga tara.

Ne dorim sa cultivam elevilor nostri placerea si motivatia de a juca sah. Ne dorim ca fiecare cursant sa isi atinga potentialul si sa isi dezvolte abilitatile cu ajutorul sahului. Fie ca se doreste performanta sau doar initiere, vrem ca elevii nostri sa cunoasca placerea de a juca sah, si bineinteles, regulile care guverneaza acest joc.

Ne adresam oricarui parinte, tutore sau educator care are sub indrumarea lui copii cu varstele de la 4-5 ani in sus.Varsta optima pentru a incepe studiul este de 5 ani, insa unii copii mai precoce pot incepe chiar si de la varsta de 4 ani. Avem instructori specializati pe grupe de varsta, grupe de initiati sau avansati. 


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Calea Serban Voda, Nr 176, sector 4 (in cladirea cu Mega Image - Shop And Go)
0720565855
Email: contact@scoaladesah.ro
Web: www.scoaladesah.ro, www.facebook.com/scoalade.sah.7
Produse/servicii
 
Inscrieri
Pe tot parcursul anului. Ne desfauram ac ..
 
Modalitati de antrenament
Pe perioada pandemiei de COVID-19, vom a ..
 
Program
Program sediu Tineretului – Calea Serban ..
 
Tarife
Prima sedinta este gratuita, de evaluare ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2021
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.