Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu
inapoi la firma 13548 vizite
Poza Antrenori breakdance
Foto

Am inceput sa fac sport acum 26 de ani la Clubul Sportiv Sibiu, sectia de Judo impreuna cu alti colegi impreuna cu care ma pregateam pentru admiterea la Liceul Militar. In 1988 am descoperit artele martiale care mi-au schimbat complet modul de gandire si de viata.

Dupa 10 ani de sport am devenit instructor de karate autorizat de Agentia Nationala pentru Sport si am inceput sa predau artele martiale, pentru ca mai tarziu sa descopar lumea fitness-ului si a aerobicului promovata la aceea vreme de Billy Blanks (Tae Bo) si Jane Fonda (Fitness). Trecerea la aceste sporturi a fost usoara deoarece deja predam arte martiale si a fost suficient sa adaptez miscarile din karate, pe ritmuri muzicale si sa dau exercitiilor formele necesare de fitness-aerobic si tae-bo.

In 2007 am descoperit dansurile latino la Scoala de Dans si Dezvoltare Sportiva “Ritmic”, m-am inscris ca amator si pot spune ca am simtit placerea dansului inca de la primele cursuri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.