Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu
inapoi la firma 13548 vizite
Poza Antrenori dans sportiv de performanta
Foto

Totul a inceput acum 8 ani, cu o provocare din partea unei colege de scoala, care isi dorea sa danseze si ne-a inscris pe amandoi ca pereche, la un curs de dans de societate unde am invatat sa pasim unul spre celalalt si apoi impreuna pe ritm. Muzica ne-a dictat ritmul, iar noi am reusit intr-un mod foarte natural sa ne sincronizăm trupurile si miscarile, constatand ca dansul este o placere si este ceva ce ni se potriveste.

Cariera in dans sportiv am inceput-o 2 ani mai tarziu la acelasi club de dans, dar cu o alta partenera. Pana in prezent am avut o cariera sportiva bogata in premii, cupe si medalii si ca atare, desi imi continui cariera sportiva si in prezent, am considerat natural si normal sa impartasesc din experienta si cunostintele mele in dans acumulate in acesti ani si celor mici care imi calca pe urme cu entuziasm, daruire si dorinta de a fi cei mai buni.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.