Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu
inapoi la firma 13548 vizite
Poza Asociaţia Clubul de Dans Sportiv“Ritmic
Foto
Foto
Foto

Antrenori/Coregrafi:

Iuliana Răpuntean:

Dansul reprezinta pentru mine modalitatea optima de a ma deconecta de lumea agitata in care trăim şi de a pătrunde într-un univers al muzicii, al mişcărilor coordonate de ritmuri pline de viata, al elegantei şi al dinamismului. Lumea dansului itii ofera posibilitatea de a te dezvolta din toate punctele de vedere, deoarece impune o conexiune între suflet, minte şi corp. Nu poti dansa decat daruindu-te 100%.

Aventura mea in lumea dansului a inceput in anul 1999, cand, la îndemnul parintilor mei, am inceput sa urmez cursuri de dansuri populare. Din dorinta de a explora şi alte stiluri de dans, am inceput sa iau parte, in paralel, si la lectii de dans modern şi dans de societate, la Clubul Elevilor din Sibiu.

Dorindu-mi foarte mult sa evoluez in acest domeniu m-am transferat la o scoală de dans, pentru a urma cursuri profesioniste de dans sportiv. Pe parcursul activitatii mele ca dansatoare, am lucrat şi lucrez in continuare cu nume mari din lumea dansului sportiv romanesc.

Sunt o persoană constiincioasa si foarte dedicata proiectelor in care ma implic. Imi place foarte mult să lucrez cu copii si pot spune ca cele mai mari satisfactii le-am obtinut din rezultatele pozitive ele elevilor mei. Imi place sa-mi largesc permanent orizontul in dans, invăţând, compunand si predand mai departe figuri şi coregrafii din cele mai variate stiluri de dans, incepând cu baza pregatirii mele, dansurile sportive (samba, cha-cha-cha, jive, rumba, paso doble, vals lent, vals vienez, tango, quick step, slow fox) şi continuând cu alte dansuri latino sau cu caracter aparte cum ar fi: salsa, bachata, lambada, dansuri tiganesti, bellydance, hip-hop, can can, etc.

 

 

 

Vasile Popescu

 

 

 

Andreea Teleşpan

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.