Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu
inapoi la firma 13548 vizite
Poza Instructori Zumba Fitness
Foto

Iubesc sportul oricare ar fi el. Înca din şcoala primară am făcut parte din echipa de fotbal fete, însă dupa trei ani am decis să mă las (prea multe vânătăi şi prea longevive). Înotul a fost substituentul fotbalului şi mi-a prins bine, pentru că “m-a alungit” exact atât cât îmi doream pentru ca să pot sta în faţă la alinierea echipei. Dupa alţi doi ani am descoperit însă că muzica şi dansul îmi fac plăcere indiferent de mediul sau starea în care mă aflam.

Astfel în anul 2000 m-am înscris în formaţia de dansuri săseşti a Forumului German din Sibiu. Am participat ca amatoare şi la cursurile de dans de societate, cursuri care mi-au deschis calea către muzica şi ritmurile latino.

În 2009, am avut primul contact cu Zumba Fitness, în Anglia şi am realizat că după două facultaţi şi două masterate, menirea mea nu este aceea de a deveni politician sau profesor, atracţia către sport şi mişcare fiind mult mai mare şi ca atare am decis să încep o carieră în sport. Din acest motiv la întoarcerea în ţara am luat decizia de a aduce împreuna cu Emil, Zumba Fitness şi în România şi am pus bazele unei colaborări cu Şcoala de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic”, unde activăm în prezent ca instructori de Zumba Basic, Zumba Aqua, ZumbAtomic, Zumba Gold şi Zumba Toning.

Despre mine pot spune că sunt o fire deschisă, comunicativă, metodică şi răbdătoare, iubesc sportul, mişcarea şi dansul, iar celor care mi se alătură în această evadare din cotidian, le pot fi oricând un bun ghid şi un bun prieten.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.