Ghidul Serviciilor
Scoala De Dans Si Dezvoltare Sportiva Ritmic Sibiu
inapoi la firma 13548 vizite
Poza Streetdance
Pret: 50 RON
Foto
Foto
Foto

Este puţin probabil ca alte genuri de dans să încurajeze indivi- dualitatea şi originalitatea la fel de mult ca streetdance-ul. În street- dance, dansatorul interpretează mişcările deja existente într-un mod liber şi chiar inventează alte mişcări, caracteristice lui.

 

Predominante în reprezentaţiile unui dansator de streetdance sunt improvizaţia, streetdance-ul dând frâu liber imaginaţiei, lăsând-o să dicteze mişcările corpului, interacţiunea şi contactul cu publicul. 

 

Eşti spectator în discoteci, cluburi şi pe la chefuri? Atunci nu mai sta pe gânduri şi intră în rândurile cursanţilor secţiunii Streetdance, a şcolii noastre de dans.

Aici vei găsi o mulţime de tineri, cu aceleaşi aspiraţii către dansurile moderne, ca si tine, îţi vei face o mulţime de prieteni, vei putea schimba cu ei păreri despre muzica actuală şi nu numai, despre hobbyuri, modalităţi de petrecere a timpului liber şi în general despre tot ce e trendy şi interesant la ora actuală, dar mai ales vei putea învăţa de la cei mai buni instructori de street- dance, breakdance şi freestyle din Sibiu, mişcări şi figuri din toate genurile de dans practicate în cluburi, mişcări care îţi vor asigura succesul în anturajele pe care le frecventezi.

 

Vei putea fi la curent cu influenţele în dans aşa cum probabil eşti cu cele din muzică, iar dacă te vei ţine de treabă, vei putea intra în trupa de streetdance sau în cea de breakdance a Şcolii de Dans şi Dezvoltare Sportivă “Ritmic”, trupe care au evoluţii live, la diverse evenimente festive.

Noi ţi-am rezervat un loc în gaşca streetdancer-ilor noştri şi te aşteptăm să intri în ritm cu noi. Tu ce mai aştepţi?   

INSTRUCTOR:

Alexandru Luculeţiu

Markus Fuchs

 

ORAR:

Sâmbată, 15:00 - 17:00

Duminică, 15:00 - 17:00

LOCAŢIE

Complexul sportiv "Ritmic"-Sala "Euforia"

 

TARIF:

50 RON / lună / persoană

Notă:

Pentru cursanţii care sunt înscrişi şi plătesc taxa de 50 RON la secţiunea BREAKDANCE, participarea la cursurile secţiunii STREETDANCE este gratuită.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.