Ghidul Serviciilor
Serban, Scoala De Meserii - Bucuresti
inapoi la firma 21781 vizite
Poza Cursuri
Foto

Conform Standardului Ocupational elaborat de ing. C. Serban, si aprobat de Autoritatea Nationala pentru Calificari aceasta noua ocupatie a fost introdusa de "Scoala de meserii Serban” in Registrul National al Calificarilor din Romania si presupune pregatirea teoretica si practica pentru a intretine , verifica, repara si diagnostica vehicule rutiere astfel incat acestea sa-si mentina parametrii constructivi si functionali si sa se incadreze in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si categoria de destinatie, prin inspectia tehnica periodica - RNTR1.

"Tehnician prestatii vehicule” efectueaza inspectii tehnice periodice in statii ITP, in ateliere de reparatii auto prevazute cu echipamente si instalatii agreate de RAR, sau la firme producatoare sau importatoare de vehicule rutiere.

"Tehnician prestatii vehicule” coordoneaza service-uri, statii ITP, alte firme cu profil auto si consiliaza clientii si personalul tehnic de intretinere si reparare a autovehiculelor rutiere.
Competentele specifice acestei ocupatii pot fi insusite prin doua tipuri de cursuri:

I. Cursuri de "Specializare: Tehnician prestatii vehicule” cu durata de 540 ore, la care sunt admisi absolventi de liceu cu sau fara bacalaureat, care detin calificarea de Mecanic auto sau care lucreaza cu carte de munca in domeniul auto.
Durata cursului: 4 luni

II. Cursuri de "Calificare: Tehnician prestatii vehicule” cu durata de 1080 ore la care sunt admisi absolventi de liceu cu sau fara bacalauret.
Durata cursului: 8 luni

ACTE NECESARE LA INSCRIERE:
- Copie act de identitate BI/CI
- Copie act studii liceale
- Copie certificat de nastere
- Copie certificat calificare Mecanic auto sau Adeverinta angajat

INSCRIERI SI DETALII ZILNIC LA:
- sediul scolii din Intrarea Baritonului nr. 9, sector 2, Bucuresti
- email: secretariat@scoalaserban.ro
- tel: 021 252 03 82;
- mobil: 0722 302 252

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.