Ghidul Serviciilor
Baschet Club Laguna Sharks - Baschet Bucuresti
inapoi la firma 2697 vizite
Poza Despre noi
Foto

De peste 12 ani, Clubul de Baschet LAGUNA SHARKS descopera si slefuieste viitoare caractere sportive printre copii si tinerii din România.

Într-o perioada în care lumea digitala acapareaza zilnic tot mai multe ore din viata copiilor si a tinerilor, obiectivul nostru este sa le oferim acestora o alternativa sportiva optima, un liant catre socializare, dezvoltare fizica si mentala si educatie echilibrata.

Educatia sportiva este extrem de ofertanta în acest domeniu, daca se realizeaza utilizând infrastructura adecvata si angrenând resursele umane ce beneficiaza de cunostintele si abilitatile necesare. Siguranta si profesionalismul au pus bazele unui cadru în care ambientul, tehnologia, procedurile sunt legate indisolubil de aceste valori.

”Take a kid…put a ball in his hands…a dream in his head…and…with hard work he has the power to chaneg the world…”

 

Pentru noi, performanta în baschet este definita ca fiind un cumul de rezultate deosebite pe care un sportiv le obtine în mediul în care activeaza. Performanta se poate atinge atunci când un individ îsi împinge limitele de functionabilitate ale organismului la efort maxim, bazându-se pe autodepasire, ascendenta, evolutie si progres continuu.

Noi stim deja ca fiecare sportiv este diferit si de aceea nu cream tipare, ci ne dorim ca fiecare din cei pe care îi pregatim sa se dezvolte într-un mod unic si complet, atât pe plan sportiv cât si uman.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.