Ghidul Serviciilor
Scoala Sanitara Postliceala Sf. Vasile Cel Mare Bucuresti
inapoi la firma 323 vizite
Poza Despre noi
Foto

Scoala Postliceala Sanitara „Sf. Vasile cel Mare” – Bucuresti functioneaza din anul 1994, ca o alternativa la învatamântul medical de stat din România, pregatind, în acest moment asistenti medicali generalisti.

În cei 30 ani de existenta, aceasta alternativa s-a dovedit viabila si de succes, parasind bancile scolii un numar de 2468 absolventi (27 de promotii) care au devenit asistenti medicali generalisti.

În anul 2006 scoala noastra a fost ACREDITATA prin Ordinul MEdC nr. 5637/14.11.2006 , fiind prima scoala postliceala din Bucuresti acreditata. Ulterior a fost reevaluata periodic . La ultima reevaluare periodica, din iunie 2023, scoala a obtinut calificativul ”Foarte bine” la toti indicatorii. Scoala Postliceala Sanitara „Sf. Vasile cel Mare” Bucuresti are dreptul sa organizeze scolarizarea pentru nivelul de învatamânt postliceal, domeniul „sanatate si asistenta pedagogica”, calificarea profesionala „asistent medical generalist”, cu durata 3 ani, forma de învatamânt „zi”.

Cei 3 ani de studii se finalizeaza cu un examen de certificare a competentelor profesionale, sustinut la nivelul scolii, în urma caruia se acorda certificat de absolvire care da ulterior dreptul de libera practica în profesiunea de asistent medical generalist în România si tari din U.E. Scoala Postliceala Sanitara „Sf. Vasile cel Mare” – Bucuresti dispune de spatii moderne de învatamânt (în proprietate), cu sali de curs, sali de demonstratii, laboratoare, muzeu etc., toate dotate cu mijloace educationale si audio – video moderne.

Scoala este deservita de un personal didactic si nedidactic de înalta competenta, format din medici specialisti si primari, unii doctori în stiinte medicale, toti calificati psihopedagogic, profesori cu grade didactice, titulari etc. Instruirea practica se realizeaza în mari unitati medicale, cu care scoala încheie anual contracte de colaborare. Scoala functioneaza în localul propriu, situat în apropiere de Foisorul de Foc, pe strada Gh. Pop de Basesti, nr. 26A, sector 2, Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.