Ghidul Serviciilor
Canisa Hello Yorkies
inapoi la firma 1812 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Numele meu este Johanna Galis si va scriu in calitate de crescator al canisei Hello Yorkies. Pasiunea mea pentru caini a inceput inca de cand eram mic copil.

Povestea Hello Yorkies incepe in anul 2005, cand in viata noastra a intrat Jacky, primul nostru Yorkshire Terrier, catelul care mi-a schimbat viata. Frumusetea, inteligenta si personalitatea acestei rase a adus la infiintarea canisei “Of Hello Yorkies”, unde impreuna cu familia mea crestem cu multa iubire acesti minunanti caini.

In 10 ani de activitate, aceasta pasiune s-a transformat intr-un stil de viata. Dupa multa selectie, investitii si sacrificii, am ajuns sa ne mandrim cu exemplare frumoase care fac diferenta in rasa lor, atat in expozitii din Romania, cat si din strainatate. Cu ajutorul cainilor mei mi-am indeplinit un alt mare vis, acela de a calatori peste tot in lume, exemplarele noastre participand la mari expozitii internationale in tari precum Thailanda, Coreea de Sud, Finlanda, Olanda, Italia, Cehia, Germania etc., cu rezultate de exceptie.

 

Fiecare catel din canisa Hello Yorkies are o istorie de spus prin titlurile castigate si prin bagajul genetic cu care contribuie la imbunatatirea rasei. Una din cele mai importante realizari ale noastre este, castigarea titlului de CAMPION MONDIAL JUNIOR & Best Junior la expozitia mondiala organizata la Milano 2015.

Va invit sa ii descoperiti pe fiecare in parte accesand paginile dedicate fiecaruia.

 

In anul 2011 o noua rasa ne-a furat inimile si astfel canisa noastra s-a extins, importand din Coreea de Sud primul nostru exemplar din rasa Bichon Maltese. Exemplarele coreene de Maltese sunt foarte recunoscute pentru frumusetea lor, capul foarte expresiv, blana impresionanta si corpul de mici dimensiuni.

Micuta Jjokkomi ( Trad. Coreeana = fetita mica) ne-a umplut casa de fericire si ne-a convins sa crestem impreuna aceste doua minunate rase, care pe cat se aseamana de mult, pe atat sunt de diferite. Lui Jjokkomi i s-au alaturat in anii urmatori Runner si Sissi si astfel la scurt timp au venit pe lume primii pui de Maltese cu emblema Hello Yorkies.

Povestea noastra este abia la inceput, va invit sa descoperiti mai multe despre aceste doua rase minunate parcurgand informatiile disponibile pe acest site.

JOHANNA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.