Ghidul Serviciilor
Detop Online
inapoi la firma 1429 vizite
Poza Aparate sudura
Foto

Aparat de sudura KEMPPI MINARC 150

te usor de transportat, astfel incat sa luati tot ce aveti nevoie intr-o singura calatorie. Rezervele mari de tensiune si controlul automat al puterii arcului ofera stabilitate excelenta arcului electric in toate pozitiile de sudare si pentru o gama larga de electrozi, asigurandu-va ca veti obtine rezultate de sudure de calitate de fiecare data.

Descriere produs

Gama KEMPPI MINARC sunt echipamente cu invertor, cu tranzistoare IGBT la frecventa de lucru de 80 Khz, prevazute cu sistemul de racire brevetat ICSTM (“Isolated Colling System” - sistem de racire izolat). Tehnologia ICSTM = fiabilitate superioara chiar si în conditii de lucru extreme. Aerul de racire este directionat numai asupra componentelor primare, toate reperele electronice fiind izolate de praf si mizerie. Pot lucra cu cabluri de alimentare având lungimea de pâna la 50 de metri fara ca prin aceasta sa fie perturbata performanta echipamentului. KEMPPI MINARC sunt prevazute cu protectii la subtensiune, supratensiune si suprasarcina si pot lucra în conditii optime cu generatoarele de putere. Aparatele sunt protejate la supraîncalzire avand instalat in acest scop ledul de semnalizare Asiguram service, consumabile si piese de schimb pentru orice aparat de sudura Kemppi, Miller , Lincoln , Fronius si Telwin!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.