Ghidul Serviciilor
Sea Container Group - Servicii Logistice, Constanta
inapoi la firma 1026 vizite
Poza Agenturare nave
Foto
Foto
Foto

Activitatea noastra de agenturare in Portul Constanta a inceput in urma cu mai bine de 15 ani, odata cu infiintarea primei companii din SEA CONTAINER GROUP.

Pentru a va oferi cele mai competitive servicii de agenturare, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti dedicati care au acumulat in toti acesti ani expertiza necesara pentru a gasi solutii eficiente si rapide tuturor solicitarilor dumneavoastra. Agentii nostri sunt instruiti sa ofere servicii de agenturare pentru orice tip de nava si sa asigure o comunicare prompta, clara si eficienta cu reprezentantii navelor care acosteaza in Portul Constanta.

Din momentul in care ne alegeti si ne desemnati sa va reprezentam ca agent de nava in Portul Constanta, va putem asista 24/24, 7 zile pe saptamana cu urmatoarele tipuri de servicii:

Echipa bine pregatita, experienta acumulata in toti acesti ani, relatiile stabile pe care ni le-am creat cu autoritatile si furnizorii ne recomanda drept partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand aveti nevoie de agent de nave in Portul Constanta.

Scopul nostru principal este sa va oferim servicii de calitate.

Pentru mai multe detalii privind serviciul de agenturare si oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.