Ghidul Serviciilor
Sea Container Group - Servicii Logistice, Constanta
inapoi la firma 1034 vizite
Poza Sea Container Group - detalii firma
Foto

Sea Container Group, este unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de servicii logistice din portul Constanta. Fondat în anul 1998, prima companie a fost Sea Container Services, specializata ca agent maritim. 21 de ani mai târziu, Sea Container Group, devine un furnizor esential de servicii logistice, având sub umbrela sa patru firme pregatite sa le ofere clientilor sai servicii complete, personalizate, conform necesitatilor si cerintelor.

Sea Container Group îsi desfasoara activitatea în Portul Constanta si Constanta Sud Agigea, alaturi de birourile operationale din Aeroportul International Henri Coanda. Infrastructura si pozitionarea strategica, ne permite accesul direct la danele 119 si 120, alaturi de accesul la transportul rutier si feroviar.

Echipa Sea Container Group este caracterizata de experienta din domeniu, recomandata de standardele internationale pentru oferirea serviciilor de calitate, garantate de obtinerea certificarii ISO:2015 în anul 2019 (recertificare în 2021) acordata de Bureau Veritas.

Companiile din cadrul grupului, detin si certificarea AEO (Operator Economic Autorizat), aducând o serie de beneficii clientilor grupului:

Companiile ce fac parte din Sea Container Group, sunt urmatoarele:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.