Ghidul Serviciilor
Search Corporation, Proiectare, Consultanta Si Management Infrastructurii De Transport - Bucuresti
inapoi la firma 398 vizite
Poza Proiecte structuri rutiere
Foto

SEARCH CORPORATION pune la dispozitia factorilor de decizie din cadrul autoritatilor competente un instrumentar complex pentru:

Departamentul nostru de Proiectare Structuri Rutiere furnizeaza Administratorilor retelelor rutiere o radiografie a acestora, promoveaza solutii inovatoare pentru readucerea structurilor rutiere existente la standardele cerute de cresterea continua a agresivitatii si intensitatii traficului precum si pentru proiectarea unora noi.

 

Metodologia folosita reprezinta o impletire a principiilor tehnice si practice pentru intelegerea, analizarea si sintetizarea relatiilor complexe dintre starea structurilor rutiere, calitatea materialelor folosite, solicitarile datorate traficului si impactul acestora asupra mediului inconjurator.

Specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament au o vasta experienta in domeniul rutier, sunt autori de normative si prescriptii tehnice locale, sunt membri ai unor Asociatii Profesionale de profil atat pe plan intern cat si international.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.