Ghidul Serviciilor
Seatbelt Consulting - Servicii Integrate De Protectia Muncii Bucuresti
inapoi la firma 423 vizite
Poza Consultanta evaluare riscuri
Foto

Evaluare de risc privind securitatea si sanatatea in munca

Conform Legii 319/2006 art. 12: lit. a)

Angajatorii au obligatia sa realizeze si sa fie in posesia unei evaluari a riscurilor pentru securitatea si sanatatea in munca, inclusiv pentru acele grupuri sensibile la riscuri specifice. Evaluarea riscurilor ajuta angajatorii sa ia masurile necesare pentru a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor lor.

Aceste masuri cuprind:

 

Evaluarea riscurilor este o examinare sistematica a tuturor aspectelor muncii, prin care se stabileste:

  Evaluarea riscurilor de accidentare ?i îmbolnăvire profesională constă în Identificarea riscurilor de la locul de munca analizat Cuantificarea si ierarhizarea riscurilor Stabilirea probabilitatii de producere Atribuirea nivelului de risc in functie de gravitatea lor   Evaluare de risc pentru prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala este primul pas dupa demararea inceperii colaborarii cu beneficiarii. Importanta acestui demers este vitala pentru rezultatul acestei analize.

Conform Legii 307/2006, art. 19: lit. b):

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.