Ghidul Serviciilor
Seatbelt Consulting - Servicii Integrate De Protectia Muncii Bucuresti
inapoi la firma 423 vizite
Poza Servicii medicina muncii
Foto

Centrul Medical Alexis ofera servicii de medicina muncii complete, la cele mai inalte standarde. La costuri accesibile, punem mare pret pe sanatatea fiecarui pacient, intrucat importanta acesteia pentru el insusi, familie si societate este nepretuita.

De 12 ani, la Centrul Medical Alexis, ne-am dedicat cunoasterea si resursele pentru fiecare dintre cele 15.000 de persoane fizice si angajati ai peste 2000 de firme. Dar nu doar aceste cifre ne definesc, ci atentia pe care o acordam fiecarui om cu care discutam. Toti suntem diferiti, unici in felul nostru. De aceea, la Centrul Medical Alexis oricine se bucura de un tratament special. Credem in grija, respect si profesionalism. Te asteptam pentru a le imparti cu tine.

  Contact

CENTRUL MEDICAL ALEXIS

Strada Jean Louis Calderon, Nr.45, Sector 2, Bucuresti Telefon / FAX: (021) 310.04.58 / 310.04.77 Mobil: 0752.190.150 E-MAIL: office@alexis-medical.ro www.alexis-medical.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.