Ghidul Serviciilor
Anteo Active Concept
inapoi la firma 755 vizite
Poza Alarma incendiu
Pret: 893,3 RON
Foto

Kit de alarma la incendiu wireless - Jablotron JA-80SL-K

Jablotron JA-80SL-K - Kitul wireless de alarma la incendiu compus din sirena wireless de interior Jablotron JA-80L si detectori de fum si temperatura wireless Jablotron JA-80S este cea mai eficienta solutie de detectie fum si temperatura certificata EN-54 fara centrala de incendiu. Kitul wireless de alarma la incendiu Jablotron JA-80SL-K este certificat EN 54 si este ideal pentru apartamente, case, pensiuni si alte spatii* unde se impune acest lucru si nu exista posibilitatea cablarii. Avantajul acestei solutii este acela ca putem interconecta wireless cu o sirena wireless Jablotron JA-80L, care va oferi un nivel acustic mai ridicat pana la 8 detectori wireless (868 MHz) Jablotron OASIS (fum, temperatura, gaz, etc.) fara a fi nevoie de o centrala de incendiu dedicata.

Kitul Jablotron JA-80SL-K contine: 1x  sirena wireless de interior Jablotron JA-80L 3x  detector de fum si temperatura wireless Jablotron JA-80S  

Garantie: 24 luni

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.