Ghidul Serviciilor
Seifuri Antiefractie Certificate Bacau
inapoi la firma 565 vizite
Poza Dulapuri documente
Pret: 7.378 RON
Foto

Seif profesional antiefractie Superpaper 65, inchidere cu cheie, clasa de securitate 1

Seif agrementat tehnic cu clasa de securitate 1. Acest seif antiefractie este agreat de Politia Romana pentru depozitare valorilor (bani, bijuterii, etc) detinute de magazine, case de amanet, bijuterii, agentii de pariuri, etc. La cerere asiguram montaj contra cost.

Categorie de securitate: clasa VdS 1 conform cu 2450/EN 1143-1 ancorat corespunzător. Rezistenţă anti-foc conform cu S 60 P (1 oră la hârtie) echivalent cu EN 1047-1. Dimensiuni exterioare: Î x Lx A 636x600x480 mm Dimensiuni interioare: Î x Lx A 536x500x308 mm Sistem de închidere: cu închidere mecanică cu cheie, încuietoare cu protecţie împotriva efracţiei Greutate: 180kg Tip seif: dulap siguranţă acte antifoc, rezistent împotriva efracţiei mecanice şi rezistenţă antifoc de 60 de minute pentru hârtie şi documente Rezistenţă la foc: Izolaţie specială pe tot perimetrul uşii Grosime totală uşă, corp: 110 mm Închidere: cu închidere mecanică cu cheie, siguranţă împotriva efracţiei fizice, bolţuri în patru direcţii, încuietoare cu protecţie împotriva efracţiei Ancorare: posibilitate de ancorare în podea, chit de ancorare Culoare: alb argintiu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.