Ghidul Serviciilor
Seifurile.ro
inapoi la firma 451 vizite
Poza Dulapuri de siguranta port-arme
Pret: 356,23 RON
Foto

Caseta de pistol cu fixare Draco a fost proiectata astfel incat sa poata fi folosita pentru depozitarea celor mai mari pistoale. Se fixeaza in podea, in perete sau pe dulap. Daca este incuiata, caseta poate fi transportata in siguranta si compartimentul din interiorul sau este ideal pentru pastrarea munitiei in locas separat. Are 3x2 buc chei numerotate pentru caseta pistol, pentru caseta de munitie si una pentru sina de fixare.

 

Caracteristicile tehnice

Aceasta este o caseta speciala pentru pistoalele mai mari cu sina de fixare. In interiorul casetei exista un burete pentru pastrarea calitatii pistolului. Caseta trebuie alunecata in sina si o data cu invartirea cheii in inchizatoare, caseta este fixata si nu mai poate fi miscata decat daca se va redeschide inchizatoarea. Are un locas separat pentru pastrarea munitiei si se fixeaza in podea, in perete sau pe dulap.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.