Ghidul Serviciilor
Seifurile.ro
inapoi la firma 451 vizite
Poza Seifuri si dulapuri blindate
Pret: 13.499,14 RON
Foto

Dulap blindat certificat EN 1143-1 Andromeda – I 56301 TRZ

Andromeda – I 56301 TRZ este un dulap blindat certificat EN 1143-1 ce are proprietatea ca rezista in caz de incendiu o anumita perioada de timp protejand astfel valorile si documentele din interior pana la interventia pompierilor. Acesta este un seif certificat ce isi atinge deopotriva scopul antiefractie esential. Actioneaza pe baza unei chei si este protejat de un inchizator pasiv care se activeaza in caz de deschidere fortata. Se gaseste in locatiile cu nevoi ridicate de securitate a valorilor.

 

Caracteristicile tehnice

Dulapul blindat certificat EN 1143-1 Andromeda – I este un seif de calitate superioara, securizat cu ajutorul unei chei. Este recomandat institutiilor publice si private, pentru contracte de valoare, documente si bunuri materiale. Se fixeaza in podea, are posibilitatea instalarii unui sistem de alarma si proiectarea labirintica a usii ii sporeste rezistenta la foc. Corpul dulapului este intarit cu asa numitele ”depozite sandwich”, care in caz de spargere isi schimba structura si in caz de deschidere fortata se activeaza sistemul de inchidere fiind protejat de un inchizator pasiv.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.