Ghidul Serviciilor
Seifurile.ro
inapoi la firma 451 vizite
Poza Seifuri si dulapuri blindate
Pret: 8.294,11 RON
Foto

Dulap blindat cu inchidere mecanica Oreus G1–55201 TRZ

Dulapul blindat cu inchidere mecanica este deosebit de agreat, usa fiind prevazuta cu balama exterioara si se deschide la 180 grade, lasand spatiu de interior liber. Se poate fixa in perete, pe podea sau integra in mobila, va protejeaza bunurile si valorile dvs. personale. Impiedica atacul hotilor si va ofera o buna protectie in caz de incendiu si impotriva distrugerilor provocate de apa si solutiile de stingere. Incuietorile sale sunt special intarite contra spargerilor prin gaurire, iar usa are peretele triplu cu un invelis din otel de 12 mm.

 

Caracteristicile tehnice ale produsului

Este un dulap blindat de calitate superioara avand feroneria din otel masiv, care in caz de spargere isi schimba structura. Proiectarea labirintica a usii ii sporeste rezistenta la foc, se inchide in 4 directii si 12 puncte avand bolturi de otel de 30 mm diametru, iar usa se deschide la 180 de grade fiind prevazuta cu balama exterioara. Incuietoarea permite deschiderea mecanica de urgenta si dispune de chei in dublu exemplar.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.