Ghidul Serviciilor
Selirom - Cantare Electronice, Case De Marcat, Bucuresti
inapoi la firma 1836 vizite
Poza Cantare auto
Foto
Foto

Acest cantar auto compact din Seria EliBus a fost proiectat modular si testat in cele mai variate conditii, fiind deja instalat in numeroase locatii din tara si strainatate.
Acest cantar auto a aparut ca urmare a nevoilor unor clienti care aveau de cantarit autovehicule de mici dimensiuni incarcate cu marfuri vrac si pentru care nu se justifica efortul tehnic, financiar si nici spatiul ocupat de un cantar auto de mari dimensiuni.

Ca arie de utilizare, acest tip de cantar este recomandat oriunde este necesara cantarirea camioanelor de mic tonaj, de pilda in jurul marilor orase, acolo unde traficul de mare tonaj este interzis, sau in cadrul companiilor care colecteaza deseuri, in cadrul unitatilor de productie, in abatoare si in domeniul logistic, fara a ne limita la acestea.

Cu dimensiuni reduse, de 5 sau 6 metri lungime si cu o latime de numai 2.4 m, acest cantar auto compact din Seria EliBus poate masura sarcini cuprinse intre 6 si 10t.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.