Ghidul Serviciilor
Serapis Mentenanta Cladiri, Curatenie, Dezinfectie Ploiesti
inapoi la firma 1422 vizite
Poza Managementul deseurilor
Foto

Sistemul de Management al Deseurilor vizeaza reducerea nivelului deseurilor colectate, a emisiilor toxice si respectarea tuturor reglementarilor impuse de legislatia in domeniu.

 

Programele SERAPIS de management al deseurilor combina metode si instrumente de lucru incercare si testate, cu procese de achizitie si optimizare a costurilor. Acestea au la baza cele mai eficiente metode de imbunatatire a calitatii si a planificarii fluxurilor de lucru.

 

Compania noastra aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin adaptarea gamei de servicii oferite si introducerea principiilor de protectie a mediului.

Managementul deseurilor:

 

 

  Dincolo de orice alte detalii, un lucru este cert: toate proiectele noastre de Waste Management sunt tratate cu maxima seriozitate, profesionalism si au ca punct de pornire dorinta de a aduce valoare afacerilor clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.