Ghidul Serviciilor
Sergiana Prod Impex
inapoi la firma 366 vizite
Poza Salamuri fierte-afumate, Salamurişunca
Foto

Combinaţia dintre carnea de porc şi cea de vită este ingredientul de bază al salamurilor şi cârnaţilor Sergiana Poiana Mărului. Proporţiile variază de la reţetă, la reţetă şi de de aici pornesc primele diferenţe de gust dintre aceste produse. Următorul pas spre desăvârşirea gustului pune şi el umărul: gradul de tocare - el pregăteşte îmbrăţişarea condimentelor de carnea pregătită să devină salam. Usturoiul, piperul, enibaharul, uneori şi chimenul îşi împart prieteneşte reţetele şi-şi pun amprenta pe gustul care astfel devine savoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.