Carnea proaspătă, fragedă şi reţetele tradiţionale din Ţara Bârsei sunt atributele care definesc identitatea produselor Sergiana Poiana Mărului. Produsele crud-uscate sunt demonstraţia maximă a priceperii unui mezelar. Patru dintre mărcile înregistrate de Sergiana Prodimpex sunt mărci pentru astfel de produse – Salam Bărdaş, Salam Fermier, Cârnaţi Piatra Craiului, Cârnaţi Plaiul Foii. Salamurile, cârnaţii şi şuncile din această gamă sunt maturate lent, iar alchimia tratamentelor cu fum rece transformă acest tip special de produse în delicatese picante. Specialităţile şi afumăturile sunt produse din bucăţi de carne de porc tăiate cu grijă, pentru că noi ştim: ochii dumneavoastră sunt cei care aleg. Cremwurştii şi parizerul sunt produse din carne de porc, de vită sau piept de pui. Nucşoara şi enibaharul adaugă o nuanţă subtilă acestor produse preparate prin fierbere. Combinaţia dintre carnea de porc şi cea de vită este ingredientul de bază al salamurilor şi cârnaţilor Sergiana Poiana Mărului. Aromele naturale de usturoi şi piper dau culoare şi bogăţie gustului preparatelor noastre.