Ghidul Serviciilor
Service Aer Conditionat Bucuresti-Ilfov
inapoi la firma 604 vizite
Poza Intretinere aer conditionat
Foto

De ce o intretinere aer conditionat periodica a aparatelor de aer conditionat? 

In cazul instalatiilor de climatizare rezidentiale, s-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a eventualelor defectiuni care apar datorita neintretinerii corespunzatoare.

Cu timpul, berclurile si holenderele instalatiei de aer conditionat se distrug sau se slabesc datorita trecerii bruste de la rece la cald si invers ducand la pierderi de freon si inevitabil la deteriorarea unor componente, sau chiar a intregului sistem de climatizare.Recomandam intretinere aer conditionat!
Se intampla frecvent ca la pornirea unui sistem de A.C care nu a fost verificat si curatat, sa se raspandeasca un miros neplacut in locuinta sau in birou, de aceea experienta noastra de pana acum a dovedit ca durata de viata a unui aparat care beneficiaza de inspectii tehnice si intretinere inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.