Ghidul Serviciilor
Service Aer Conditionat Bucuresti-Ilfov
inapoi la firma 604 vizite
Poza Intretinere aer conditionat
Foto

Specialistii americani de la Asociatia Medicala Americana (The American Medical Association), au aratat recent ca 50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, in special de prezenta aici a bacteriilor care se produc in unitatea de interior a aerului conditionat. Alergenii (bacteriile) sunt substante straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, adica majoreaza patologic sensibilitatea organismului, inducand imbolnavirea acestuia.Recomandam intretinere aer conditionat!
Din aceasta cauza echipa noastra de tehnicieni frigotehnisti ofera intretinerea aer conditionat, igienizarea aer conditionat plus ca filtrele aparatelor de climatizare trebuie curatate periodic de catre noi cu solutii speciale, deoarece in ele se aduna alergeni, praf sau par de animale ce pot cauza infectii respiratorii.Suntem prezenti cu serviciul de intretinere aer conditionat alaturi de toti clientii nostrii care vor sa protejeze aparatul si familia.

Va putem ajuta cu service aer conditionat, intretinerea aer conditionat, igienizarea aer conditionat in cel mult 24 ore de la solicitarea comenzii.

Sunati-ne la urmatorul nr de telefon pt o programare: 0769.191.361 . Intretinere aer Conditionat Bucuresti 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.