Ghidul Serviciilor
Service Aer Conditionat Bucuresti-Ilfov
inapoi la firma 604 vizite
Poza Service aer conditionat
Foto

Venim la solicitarea clientului pregatiti pentru a rezolva orice problema atat tehnica de service cat si de intretinere a aparatelor de climatizare in Bucuresti si Ilfov.

Ne gasiti la urmatorul nr.de telefon : 0769.191.361 . Service aer conditionat Bucuresti . 

1. Ce marci si modele de aparate reparam si igienizam? Reparam, igienizam si curatam, aparate de aer conditionat marcile: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, service  aer conditionat Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, WhiteWestinghouse, Panasonic, DeLonghi, service  aer conditionat Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, si altele vandute in comert.   2. Cat costa deplasarea, verificarea si constatarea defectului unui aparat ? Deplasarea, verificarea si constatarea defectului la domiciliul clientului sunt gratuite daca se repara aparatul pe loc.   3. Cat dureaza reparatia, service  aer conditionat sau igienizarea la un aparat ? Reparatia sau igienizarea la un singur aparat de aer conditionat dureaza intre 30 si 60 de minute in medie.   4. Ce inseamna igienizare? Ce cuprinde aceasta operatie, si cum se face? Toate detaliile sunt explicate in categoria igienizare aer conditionat.   5. In ce localitati efectuam reparatii? Efectuam reparatii in Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6, Ilfov in toate localitatile (orase, comune, sate).   6. Care este perioada de garantie? Asiguram o perioada de garantie de 6 luni pentru orice aparat reparat.   7. Cu cat timp inainte trebuie programata o interventie? Reparatiile, service  aer conditionatin in general se fac in ziua in care ati facut comanda sau cel tarziu a doua zi.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.