Ghidul Serviciilor
Auto Control Service Auto Gruiu, Ilfov
inapoi la firma 289 vizite
Poza Flote Auto Ilfov
Foto

Cunoastem importanta costurilor de intretinere a flotei auto, motiv pentru care principalul nostru obiectiv este acela de a le reduce, de a le optimiza, fara a face rabat de la calitatea tehnica a lucrarilor. Va propunem oferte adaptate fiecarei game de autovehicule din flota dumneavoastra, in functie de frecventa utilizarii si de vechime, astfel incat sa va puteti planifica bugetul necesar intretinerii acestora. Din portofoliul nostru de servicii fac parte lucrari de intretinere rapida si reparatii mecanice, revizii periodice, reconditionari de motoare si reparatii de cutii de viteze manuale si automate. 

 

Alte avantaje Flote Auto Ilfov:

 

Servicii gratuite flote auto Ilfov:

 

Autocontrol ofera transparenta totala. Puteti fi martor la tot procesul tehnologic de reparatie al autovehicului, incepand cu receptia in sevice si diagnosticarea tuturor problemelor de natura tehnica, trecand prin procesul de identificare, comandare si receptie a pieselor de schimb, montarea acestora pe autovehicul, inspectia finala de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.