Ghidul Serviciilor
Service-Frigidere-Bucuresti.ro - Reparatii Frigidere Si Aer Conditionat
inapoi la firma 268 vizite
Poza Despre noi
Foto

Echipa de frigotehnisti, tineri si bine pregatiti profesional,conform noilor standarde impuse pe piata europeana in domeniul frigului si climatizarii. Acreditati freoni ecologici R600 si R290.

 CE FACE SERVICE-FRIGIDERE-BUCURESTI.RO?

Efectuam reparatii frigidere, service si mentenanta atat pt.persoanele fizice cat si pt societati comerciale.

Efectuam repartii, service si mentenanta pentru lazi frigorifice, vitrine frigorifice, toate marcile, camere frigorifice, toate tipurile de utilaje frigoifice si HORECA.

Efectuam montajul, service, igienizare (solutii speciale antifungice, bactericide, antivirale) a aparatelor de aer conditionat. Este foarte important ca un aparat de aer conditionat sa fie igienizat in mod  regulat, pt. a respira aer curat.

Pentru orice problema legata de buna functionare a frigiderului, congelatorului, vitrina frigorifica, lada frigorifica, camera de frig si aparat de aer conditionat etc. va stam la dispozitie cu promtitudine si seriozitate de LUNI pana DUMINICA intre orele 8.30-20.30.

La sesizarea oricarei anomalii in buna functionare a frigiderului sau oricarui aparat frigorific pe care il aveti, contactati-ne cat mai repede posibil pt. remedierea defectiunii in cel mai scurt  timp si astfel se va face o economie substantiala.

DE CE SA APELEZI LA SERVICE-FRIGIDERE-BUCURESTI.RO?

Pt. ca orice problema a frigiderului nerezolvata in timp util poate genera alte defectiuni, care vor duce la costuri suplimentare.

SERVICE SI REPARATII FRIGIDERE - ECHIPA DE TINERI PROFESIONISTI. CALIFICATI SI CERTIFICATI - CALITATE SI SERIOZITATE.

Suntem un grup de profesionisti in domeniul frigotehnic cu o vechime de peste 10 ani in domeniul frigotehnic, avem calificare inclusiv pentru refrigeranti ecologici ( R600 , R290). 

Experienta acestor ani ne recomanda, nu facem si nu am facut rabat de la calitate (folosim piese si scule de calitate), pentru a avea o cat mai mare siguranta in cea ce facem si in cea ce va oferim.

Detinem si avem solutii pentru orice problema aparuta la aparatele dumneavoastra indiferent de ce natura este defectiunea (mecanic, electric, electronic sau instalatie frigorifica).

Va putem  oferi si indruma in utilarea cu utilaje frigorifice in functiie de necesitatile pe care le aveti, inclusiv pentru cele casnice.

SERVICE FRIGIDERE BUCURESTI, este solutia optima ce este la indemana dumneavoastra, oferidu-va solutii personalizate pentru reparatii frigidere, combine si vitrine frigorifice, reparatii si service congelatoare, camere frigorifice, aere conditionate si orice agregat frigorific casnic sau industrial .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.