Ghidul Serviciilor
Service Frigo Reparatii Frigorifice Bucuresti
inapoi la firma 225 vizite
Poza Reparatii frigidere Bucuresti
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Service Frigo, firma de reparatii frigidere Bucuresti 

Service Frigo asigura interventii rapide de reparatii frigidere, pentru o gama diversificata de marci si modele mai vechi sau mai noi. Imediat ce ne solicitati ajutorul, tehnicienii nostri sunt pregatiti sa se deplaseze la locuinta dumneavoastra.

Indiferent de problema sau de defectiunea aparuta, puteti solicita cu incredere serviciile noastre de reparatii frigidere. Frecvent, problemele responsabile de defectarea frigiderului pot fi cauzate de diverse situatii, precum:

Service frigidere. Cum puteti evita interventiile inutile? 

Pentru a evita deplasarile inutile, pentru a evita sa platiti degeaba, avem rugamintea ca inainte de a ne solicita serviciile, sa verificati cu atentie cateva lucruri:

  • Cablul de curent 

  • Butonul pentru reglare temperaturii

  • Inchiderea usii 
  • Amplasarea obiectului de uz casnic 
  • Daca desi ati verificat toate aceste aspecte, frigiderul tot nu functioneaza la parametri optimi, un reprezentant / o echipa de specialisti in reparatii frigidere Bucuresti, se va deplasa la adresa dumneavoastra. Aici, urmeaza sa efectueze toate reparatiile necesare, astfel incat sa va recuperati functionalitatea frigiderului / congelatorului.

    Service Frigo. Avantaje 

    Apeland la firma noastra de service frigidere, aveti garantia ca puteti beneficia de:

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.