Ghidul Serviciilor
Service Vhs - Service Auto Bucuresti
inapoi la firma 268 vizite
Poza Vopsitorie auto
Foto

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode de lucru (atat din punct de vedere tehnic, cat si economic si ecologic). Pregatirea pentru vopsire:

» in spatii speciale, dotate cu filtre si instalatii de aspiratie; » avem astfel grija pentru calitatea operatiei, caroseria fiind protejata fata de actiunea fullerului sau a altor impuritati.

Vopsirea masinilor se face in interiorul a unei cabine de vopsit de ultima generatie cu control permanent al fluxului de aer si a temperaturii, vopseaua fiind uscata la temperature de 60- 80 grade.

Laboratorul propriu de vopsele, calitatea materialelor folosite (3M) precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii.

TOATE DOSARELE DE REPARATII CU DAUNE DIN ACCIDENTE SE DECONTEAZA DIRECT DE LA ASIGUARATORI, CLIENTII NOSTRII NEFIIND IMPLICATI FINANCIAR, FIINDU-LE GARANTATA PREDAREA AUTOTURISMULUI LA FINALIZAREA REPARATIEI FARA CONDITIONAREA OBTINERII ACCEPTULUI DE PLATA

*CONDITIONAT DE PUNEREA LA DISPOZITIE A TUTUROR DOCUMENTELOR NECESARE/SOLICITATE DE ASIGURATOR IN VEDEREA RECUPERARII CONTRAVALORII REPARATIEI.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.