Ghidul Serviciilor
Serviciiamenajari.ro - Amenajari Interioare, Exterioare, Spatii Verzi, Piscine, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 204 vizite
Poza Amenajari exterioare
Foto

Termoizolarea cladirilor este o operatiune extrem de importanta, de calitatea acesteia depinzand eficienta energetica a constructiei. Dupa cum bine se cunoaste, aplicarea termosistemelor pentru peretii fatadelor se realizeaza exclusiv la exterior. Desi exista o serie de limitari in privinta finisajelor acestor pereti exteriori, fatada ventilata reprezinta o solutie moderna, eficienta, care ofera o varietate mare de materiale, toate pentru un rezultat estetic si rezistent.

Oricum ar fi privita aceasta varianta de finisare pentru fatade, avantajele sunt mereu de luat in considerare. In totalitate, acestea vor surclasa aspectele mai putin convenabile, insa pentru a le obtine trebuie respectate aspectele pe care deja le-am amintit, respectiv: proiect integrat cu fatada ventilata si punere in opera prin implicare de forta de munca profesionista si materiale calitative.

 SERVICII MONTAJ FATADE DE VENTILATIE Fatada ventilata este o lucrare de constructie care se executa dupa ce au fost montate pe peretii exteriori materiale termoizolatoare. Proiectul, in sine, se va suprapune ca piesa independenta peste toata suprafata fatadei, exceptand golurile pentru ferestre si usi.

 

Conceptia acestei structuri de fatada include elemente speciale, ce permit circulatia aerului exterior. In acest mod, se creaza o balansare foarte buna a presiunii, exercitata de vaporii din aer, si sistemului de fatada ventilata.

 

 Oferim servicii profesionale fatade de ventilatie Preturi avantajoase fatade de ventilatie Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de montaj fatade ventilate în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti reamenejarea locuintei, prin aplicarea de fatade ventilate, nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.