Ghidul Serviciilor
Serviciiamenajari.ro - Amenajari Interioare, Exterioare, Spatii Verzi, Piscine, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 204 vizite
Poza Amenajari exterioare
Foto

Inchideri terase si balcoane cu plastic transparent sau sticla culisanta. Va punem la dispozitie cele mai noi sisteme de inchidere a terasei si a oricaror spatii exterioare. Inchiderea teraselor cu folie transparenta sau sticla se realizeaza rapid si fara costuri suplimentare. Daca va puneti intrebari ca: De ce sa-mi inchid terasa? Cum sa-mi inchid terasa? Ce pret are inchiderea terasei? Atunci nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa va inchideti terasa cu folie sau sticla glisanta!

SERVICII INCHIDERI TERASE Inchideri terase – pentru spatii ideale de relaxare si voie buna. Terasa casei este un loc ideal pentru petrecut timpul alaturi de familie si prieteni. Fie ca vorbim de zile de nastere sau sarbatori, aici va puteti bucura cu totii de lumina naturala si de aer liber.

 

Si, cum cu siguranta nu va doriti ca aceste clipe sa fie intrerupte de ploaie si vant, sau visati sa aiba loc si cand temperatura de afara v-ar muta in casa, va propunem solutii de inchidere care sa nu va afecteze sentimentul de libertate si de aer liber: inchideri terase cu sticla verticala ( ghilotina ), inchideri terase cu casete si ghidaje zip sau sisteme de inchideri terase cu sticla glisanta ( sticla culisanta ).

Contacteaza-ne pentru inchideri terase si pentru a ne da mai multe detalii despre proiectul tau.

 Oferim servicii profesionale inchideri terase Preturi avantajoase inchideri terase Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de inchideri terase în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti inchiderea terasei nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.