Ghidul Serviciilor
Serviciiamenajari.ro - Amenajari Interioare, Exterioare, Spatii Verzi, Piscine, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 204 vizite
Poza Amenajari exterioare
Foto

Multitudinea de culori, forme, architectura ,designul si nu in ultimul rand calitatea superioara a pavajulul fac din serviciiamenajari.ro una dintre firmele cu renume din ramura.

Daca v-ati intrebat vreodata din cate modele de pavaj si pavele aveti de ales, atunci cand doriti sa va redecorati gradina, atunci raspunsul s-ar putea sa va surprinda. Gama de forme, texturi si culori ale pavelelor este variata. Aceste piese pot fi asamblate si montate in orice tip de spatiu, de orice dimensiune.Pavelele pot reprezenta o sursa de inspiratie, daca optati pentru mai multe culori din acest model, din care puteti construi forme sau desene. Piesele de pavaje in sine pot lua forme precum dreptunghiulare, in retea, in cub, romb, topor, floare simpla sau cu model, forme orientale, cerc si stea sau mini-cerc si stea, floare striata, piscot, topor si evantai. In plus, modelul eko naturar permite cresterea firelor de iarba chiar in interiorul pavelelor.

Modelele de pavaje de acest gen sunt durabile, multumita rezistentei la inghet si dezghet, umiditate crescuta si temperaturi ridicate. Practic, pavajul nu trebuie inlocuit sau intretinut cu substante speciale, ci are nevoie sa beneficieze doar de o minima curatare.Paleta de culori, formata din galben, rosu, maro, gri si albastru, ofera si mai multe posibilitati de decorare a gradinii. Pavelele sunt usor de montat si niveleaza spatiul din gradina cu brio.

 AVANTAJUL FOLOSIRII PAVELELOR 

 

– rezistenta la gelivitate (inghet-dezghet repetat) prin aditivi de impermeabilitate si antiinghet-dezghet

– refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane– grosimea pavelelor poate varia in functie de dorinta beneficiarului si eforturile mecanice pe care le poate suporta suprafata pavata– rezistenta la uzura foarte buna datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare– colorarea betonului cu pigmenti speciali rezistenti in timp– recuperarea integrala la desfiintarea pavajului– rezistente mecanice ridicate– permite aerisirea solului si un drenaj eficient datorita interstitiilor dintre pavele– mai eficiente din punct de vedere economic, implicand costuri de executie si exploatare mai mici decat in cazul variantelor clasice (beton, asfalt)– in timp, nu apar crapaturi in comparatie cu suprafetele realizate din beton sau mixturi asfaltice– pavajul va fi protejat de substante chimice– pentru dezapezire nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice– se va evita depasirea gabaritului recomandat de producator

 

  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de construire pavaje, trotuare în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti pavaje, trotuare in locatii rezidentiale si nu numai, nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.