Ghidul Serviciilor
Serviciiamenajari.ro - Amenajari Interioare, Exterioare, Spatii Verzi, Piscine, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 204 vizite
Poza Piscine,saune
Foto

Ramanem fideli scopului declarat de acum 11 ani: sa concentram toate fortele noastre pentru realizarea de acoperiri piscine de calitate.

In cei 11 ani am montat acoperiri de piscine in toata tara :de la Vicovu de Sus pana la Calafat, de la Constanta pana la Arad. In urma noastra au ramas acoperiri de piscine utile, frumoase si clienti multumiti.Pentru acest scop tratam fiecare comanda intr-un mod individual si incercam sa lucram cu onestitate si cu un profesionalism adecvat. Dorim, ca fiecare utilizator de acoperire piscina realizat de noi, sa afirme chiar si dupa multi ani ca “aceasta a fost o alegere buna.”

Testam consecvent calitatea materialelor si procesul de prelucrare a lor, detinem brevete si drepturi de proprietate industriala pentru multe dintre modelele noastre, continuam sa dezvoltam noi modele de acoperiri piscine. Sunt motivele pentru care acoperirile noastre de piscine sunt apreciate pe pietele unde standardele de prelucrare, fiabilitatea, increderea si valoarea de utilitate a produselor conteaza.

 SERVICII ACOPERIRI PISCINE Acoperirile pentru piscine oferite de serviciiamenajari.ro  dispun de un design unic, izoleaza optim caldura si permit manipulare foarte usoara prin intermediul unor sine culisante.

 

Materialele folosite în fabricarea acoperirilor de piscine au durabilitate mare, culoare stabila, izolatie termica în interior, rezistenta la caldura, protectie UV si rezistenta la chimicale.

 Oferim servicii profesionale acoperiri piscine Preturi avantajoase acoperiri piscine Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale acoperiri piscine în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti sa acoperiti piscina nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.