Ghidul Serviciilor
Serviciiamenajari.ro - Amenajari Interioare, Exterioare, Spatii Verzi, Piscine, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 204 vizite
Poza Servicii curatenie
Foto

Serviciul de curatare canapele este disponibil atat pentru cele din material textil cat si pentru canapele din piele.

Se curata cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie, care nu doar uda materialul ci si extrage murdaria. De asemenea se pot curata fotolii si scaune utilizand acceasi procedura.

Canapelele, salteaua si fotoliile sunt elemente de design importante in orice spatiu, fie ca vorbim despre o locuinta sau un birou. Dar e important de stiut ca acestea capteaza praf si impuritati de-a lungul timpului, care pot afecta sanatatea oamenilor, daca nu sunt curatate corespunzator.

SERVICII DE CURATENIE SPOT Solutiile de curatat canapelele, folosite acasa in mod neavizat pot produce,  in unele cazuri deteriorarea sau decolorarea tesaturii. Avantajul de a lucra cu o echipa profesionala de curatenie este tocmai faptul ca specialistii vor aplica intotdeauna tratamentul potrivit pentru fiecare canapea in parte, in functie de tesatura dar si de gradul de complexitate al petelor. Oferim servicii profesionale curatenie spot Preturi avantajoase servicii curatenii spot Curatenie dupa finalizarea lucrarii Consultanta de specialitate  ALEGETI SERVICIILE NOASTRE Serviciiamenajari.ro ofera servicii profesionale de curatenie spot în locatii situate in Bucuresti si Ilfov. Suntem foarte mândri de serviciile noastre, oferim lucru de calitate si de recenziile ridicate ale clientilor ne recomanda. In cazul in care va doriti servicii curatenie spot nu ezitati sa ne contactati atat telefonic la nr 0744.366.070 cat si utilizand formularul de contact.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.