Ghidul Serviciilor
Best Clening Experts - Servicii Non Stop De Curatenie, Bucuresti
inapoi la firma 257 vizite
Poza Despre Best Cleaning Experts
Foto

Acasa / Despre noiDespre noi

Best Cleaning Experts este o firma de curatenie Bucuresti si Ilfov, care ofera servicii de calitate adaptate pe cerintele clientilor.

Valorile cu care lucram constau în resposabilitate si seriozitate maxima, iar parerea clientilor nostri este foarte importanta deoarece în acest mod ne adaptam cel mai bine pe solicitarile propuse.

Best Cleaning Experts urmareste îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite pe baza observatiilor si recomandarilor clientilor. Echipa noastra este formata din persoane cu o experienta mare în curatenie, care este instruita sa ofere servicii de calitate într-un mod responsabil si eficace.

 

Solutii si produse utilizate pentru o curatare eficienta

Produsele noastre de curatenie sunt de cea mai buna calitate, având provenienta germana (furnizori germani aflati în topul firmelor care produc si comercializeaza echipamente si solutii de curatenie).

Utilizam solutii universale pentru curatarea fara urme a tuturor tipurilor de suprafete lavabile (TASKI SPRINT 200), detergent cu acid citric utilizat pentru curatarea tuturor suprafetelor lavabile din grupurile sanitare (TASKI SANI CID), detartrant puternic pentru suprafetele rezistente la acizi care dizolva rapid depunerile de calcar (TASKI SANI CALC), detergent nespumant special conceput pentru curatarea mochetelor, covoarelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie (TAPI EXTRACT) si sampon concentrate pentru curatarea tuturor tipurilor de machete, covoare si tapiterii (TAPI SHAMPOON) care încorporeaza tehnologia ONT – tehnologia de dezodorizare activa pentru neutralizarea mirosurilor neplacute, detergent neutru special conceput pentru curatarea pardoselilor ceramic lucioase: gresie, gresie portelanata, faianta, piatra naturala precum marmura sau granit (TAPI JONTEC CERAMICA), produs pentru îndepartarea gumei de mestecat de pe machete si tapiterii care actioneaza prin înghetare fara sa deterorieze fibrele textile (TAPI GUM).

Echipamente pentru curatat

Echipamentele pe care le utilizam sunt de calitate germana. Serviciile noastre de curatenie sunt efectuate de personalul calificat cu ajutorul acestor echipamente profesionle

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.