Ghidul Serviciilor
Servtel Systems
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Produse Servtel Systems
Foto

Detalii tehnice:

ezAttendant este o aplicatie software care a fost dezvoltata in scopul imbunatatirii facilitatilor sistemelor de telefonie in ceea ce priveste serviciul de operatoare PC, oferind posibilitatea vizualizarii modului in care se gestioneaza convorbirile.

ez-Attendant se utilizeaza impreuna cu telefonul IP (centrala telefonica iPECS) sau cu telefonul digital (seria de centrale telefonice ipLDK) pentru operatoare, furnizand in acest mod facilitati sporite si eficienta serviciului operatoare. In momentul in care se primeste un apel, aplicatia afiseaza o fereastra tip pop-up pentru a avertiza utilizatorul in timp ce acesta lucreza cu alte programe.

ez-Attendant incorporeaza o baza de date pentru gestionarea utilizatorilor interni si a contactelor externe. Baza de date care cuprinde contactele externe poate fi legata de baza de date utilizata de Outlook, Goldmine sau ACT!. De asemenea activitatile programate pentru utilizatorii interni in Outlook pot fi vizualizate in ezAttendant.

Caracteristici:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.