Ghidul Serviciilor
Servtel Systems
inapoi la firma 1391 vizite
Poza Produse Servtel Systems
Foto

Detalii tehnice:

Prezentare generala:

Identificarea persoanei pe baza recunoasterii irisului este cunoscuta actualmente ca fiind una dintre cele mai performante tehnologii.

Tehnologia de identificare a persoanei pe baza irisului a castigat teren in fata celorlalte metode de tehnologie biometrica (amprenta degetelor, amprenta palmei, forma fetei, scanare retina) datorita faptului ca, pe langa faptul ca irisul identifica in mod unic o persoana, configuratia irisului nu se modifica pe parcursul vietii. Irisul poate fi recunoscut chiar daca persoana respectiva poarta ochelari sau lentile de contact sau a suferit diferite afectiuni ale ochiului. Modalitatea efectiva de identificare pe baza irisului nu presupune vreun contact fizic, iar recunoasterea in sine dureaza cateva secunde.

Actualmente, aceasta tehnologie biometrica este folosita pentru controlul accesului in zonele care necesita un grad ridicat de securitate precum si in sectoare economice cum ar fi sanatatea, programele nationale pentru identificarea persoanelor, transporturi.

Caracteristici:

Familia LG Iris Access 4000 reprezinta a treia generatie de sisteme bazate pe tehnologie biometrica de identificare si recunoastere a irisului furnizate de LG.

Toate modelele din familie sunt dotate cu o camera care scaneaza ambii ochi intr-o succesiune rapida. Inregistrarea in sistem si recunoasterea se realizeaza folosind o interfata grafica foarte simplu de utilizat. Camerele pot fi dotate si cu cititor de carduri care este compatibil cu majoritatea tipurilor de carduri existente. Modelele de camere fara cititoare de carduri apartin familiei iCAM4000, in timp ce modelele cu cititor de carduri fac parte din familia iCAM4100. De asemenea, exista camere care, din motive de securitate sporita si pentru un control al accesului mai sigur, au si tastatura care permite introducerea unui cod personal de identificare. Aceste camere au codul cu sufixul 10, adica 4010 pentru camerele fara cititor de carduri si 4110 pentru cele care au si cititor de carduri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.