Ghidul Serviciilor
Servtel Systems
inapoi la firma 1392 vizite
Poza Produse Servtel Systems
Foto

etalii tehnice:

Aplicatia VOIP SoftPhone (telefon software) transforma calculatorul intr-un terminal VOIP cu toate facilitatile, asemanatoare terminalului VOIP LIP-24DH. In plus, s-au implementat functionalitati suplimentare precum agenda telefonica, apeluri programate, istoric apeluri, SMS care fac din aceasta aplicatie un instrument util in aplicatiile de business.

IP VideoPhone, asa dupa cum sugereaza si numele, ofera facilitati multimedia extinse. Folosind aceasta aplicatie se poate realiza videoconferinta in 3. Mai mult, facilitatea de utilizare distribuita a aplicatiilor permite vizualizarea in timpul conferintei a diferitelor materiale de prezentare, fiecare participant avand posibilitatea sa editeze documentele.

Aplicatia Softphone este disponibila pentru seria de centrale telefonice ipLDK si iPECS, iar aplicatia Videophone este disponibila pentru sistemul telefonic iPECS.

Caracteristici:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.