Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Seytour Travel & Events
inapoi la firma 1222 vizite
Poza Oferte last minute
Foto

Construita initial  in 1840, si complet renovata in 2008, cladirea in care se afla Levoslav House Hotel a fost timp de 40 de ani resedinta compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella. Situat in centrul istoric al Sibiului langa Piata Mare, Muzeul Bruckenthal, Casa Artelor, Sala Thalia, Levoslav House este locatia perfecta pentru turism si business travel. Decorat cu lucrari de arta originale cu subiect muzical, interiorul beneficiaza de o armonie sofisticata in  care se regaseste rafinamentul sec.XIX si tendintele contemporane.

Levoslav HOUSE aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru cei in regim business cat si pentru turisti in general:

Pentru clientii hotelului:

 

Hotel Levoslav House

Levoslav House dispune de 10 camere cu pat matrimonial (3 apartamente de 5 stele, 5 apartamente si 2 camere duble de 4 stele).

Salon mic dejun

Salonul de mic dejun are o capacitate de 32 de locuri, iar clientii hotelului vor putea servi pranzul si cina din bucataria internationala si traditionala , pe baza de comanda.

Business lounge

Hotelul beneficiaza de un business lounge dotat cu 2 TV cu plasma, internet wireless, oferind o atmosfera discreta pentru discutii de afaceri.

Extra

Ca un hotel care se respecta, Levoslav House, dispune si de o limuzina pentru clientii nostri .Cu doar 60 de euro pe ora (pentru minim 2 ore), cei cazati la noi vor putea face un tur al Sibiului si al imprejurimilor cu limuzina. Echipa Levoslav House va asteapta cu mult drag oferindu-va servicii complete de 4 stele.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.