Ghidul Serviciilor
Saint Giorgio Katering, Sevicii Catering - Craiova
inapoi la firma 430 vizite
Poza Garnituri
Foto

 

Garniturile sunt produse care însoţesc preparatele culinare cu scopul de a completa prezentarea, valoarea nutritivă şi gustativă a acestora. Structura acestora trebuie să se coreleze întotdeauna cu preparatul lângă care sunt servite. Materiile prime sunt furnizate de legume, paste făinoase, crupe, etc. Legumele folosite la garnituri sunt tăiate diferit şi pregatite în raport direct cu piesa in jurul căreia sunt aşezate, asigurând nu numai armonia culorilor, ci si o bună digestibilitate.

Realizarea garniturilor se face prin metode termice de prelucrare, ca sotarea sau prăjirea. La unele garnituri, dupa fierbere, urmează un proces scurt de sotare. Cele mai folosite garnituri sunt cele de legume, si anume: legume înăbuşite, legume sote, legume călite şi legume prăjite.

 

  • Cartofi pai - 2lei/100g
  • Piure de cartofi - 2lei/100g
  • Cartofi nature - 2lei/100g
  • Cartofi gratinaţi - 2lei/100g
  • Cartofi ţărăneşti - 3lei/100g
  • Orez cu legume - 2lei/100g 
  • Orez cu ciuperci - 2lei/100g 
  • Legume mexicane - 2lei100g
  • Sote de ciuperci cu smântana - 2,5lei/100g
  • Ciuperci umplute - 5lei/100g
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.