Pizza trebuie să fie destul de caldă, atunci când o serveşti, astfel încat caşcavalul să frigă cerul gurii. Acest fapt se numeşte - arsură cu pizza şi este un mod excelent de a-ţi aminti chiar şi câteva zile că ai mâncat pizza. Este important ca, temperatura să fie îndeajuns de mare, încat în momentul în care tai feliile, brânza să se întindă şi să formeze aţe de la farfurie până la felie. Daca nu se întamplă acest lucru, poţi fi sigur că pizza s-a răcit foarte mult şi trebuie refăcută.
Quatro Stagioni - 13,5lei (sos roşii, mozzarela, şuncă, salam, ciuperci, ton, ceapă, ardei gras, măsline)
Prosciutto e Funghi - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci)
Capriciosa - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci, ardei)
Tono Cipola - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, ton, ceapă, măsline, capere)
Funghi - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, ciuperci)
Vegetariană - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, ciuperci, măsline, ardei gras, roşii proaspete, porumb)
Specialitatea casei - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, şuncă, ciuperci, măsline, ardei gras, ou, ceapă)
Calzzone - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, şuncă, salam, ciuperci)
Salami - 11,5lei (sos roşii, mozzarela, salam)
Quatro Formagi - 13,5lei (sos roşii, mozzarela, parmigiano, gorgonzola, caşcaval)
Foccacia 150g - 4,5lei (ulei măsline, rozmarin)