Ghidul Serviciilor
Centrul De Odihna Pentru Batrani Sf. Arhangheli Mihail Si Gavril - Almas
inapoi la firma 48 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Centrul de odihna pentru batrâni Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Almas jud. Neamt - camin de batrani Neamt doreste sa asigure cele mai bune conditii de cazare, îngrijire, tratament pentru persoanele care doresc sa locuiasca într-un centru modern, astfel, nu te vei mai simti singur, abandonat, parasit!

Centrul de odihna pentru persoane vârstnice este amplasat în imediata apropiere a Municipiului Piatra Neamt judetul Neamt, la o distanta de 6 km, cu acces usor de pe drumul judetean, Piatra Neamt – Tg. Neamt.

Peisajul inconjurator este de o frumusete deosebita.

Totodata, padurile intinse care îmbraca dealurile dimprejurul caminului de batrani îti dau starea de liniste, pace si armonia cautata.

Centrul de odihna pentru batrâni Sf. Arhangheli Mihail si Gavril ofera gazduire în camere de unul, doua si patru paturi. Capacitatea actuala este de 28 de locuri. Caminul de batrani este dotat cu dispozitive medicale, mobilier adecvat, televizoare, aparate de radio.

Prin urmare, o echipa formata din administrator, medic, asistente medicale, bucatarese, infirmiere si altii, oameni responsabili si inimosi, lucreaza cu daruire pentru a împlini scopul si obiectivele stabilite de centrul nostru de odihna pentru batrani, pentru binele beneficiarilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.