Ghidul Serviciilor
Camin De Batrani Privat Sfintii Sava Si Teodosie Cel Mare Pantelimon
inapoi la firma 378 vizite
Poza Despre noi
Foto

Situat in Orasul Pantelimon, langa Padurea Branesti (foarte aproape de Bucuresti), caminul de batrani are o suprafata construita de 3200 m2 si o curte generoasa de 14500 m2, care este prezavuta cu gazon, flori, foisor, o parte este special amenajata pentru relaxare si recreere, in care se vor desfasura activitati recreative, jocuri de societate, organizarea petrecerilor onomastice, terapie ocupationala, plimbari in aer liber si weekend-uri tematice.

Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon

Caminul Sfintii Sava si Teodosie cel Mare, ofera un plus de personalitate si originalitate intr-un mediu placut si familiar, menit sa va confere caldura si sentimentul de “acasa”.

Caminul de batrani privat Sfintii Sava si Teodosie cel Mare (foarte aproape de Bucuresti)

Construit in 2018 in Orasul Pantelimon, langa Padurea Branesti (foarte aproape de Bucuresti), azilul are o suprafata construita de 3200 m2 si o curte generoasa de 14500 m2, care este prezavuta cu gazon, flori, foisor, o parte este special amenajata pentru relaxare si recreere, in care se vor desfasura activitati recreative, jocuri de societate, organizarea petrecerilor onomastice, terapie ocupationala, plimbari in aer liber si weekend-uri tematice.

Echipa noastra de medici, asistente si infirmiere, detine o vasta experienta in furnizarea de servicii medicale specializate si de ingrijire a varstinicilor, axate pe daruire, pe nevoile si interesele rezidentilor nostrii.

Azilul de batrani privat Sfintii Sava si Teodosie cel Mare

Menirea caminului de batrani  Sfintii Sava si Teodosie cel Mare este de a oferi servicii de ingrijire vaste adresate unei comunitati de seniori rezidenti, intr-un mediu familial, comfortabil si in conditii de inalta calitate

Servicii de cazare in azilul de batrani sunt in regim hotelier de 5*, avand camere de 2 sau 3 locuri, cu grup sanitar propriu.

Caminul de batrani privat Sfintii Sava si Teodosie cel Mare

Care este cel mai important pentru un locatar in cadrul internarii?

Increderea ca se afla ingrija unei echipe medicale bune. Succesul unei terapii depinde in primul rand de experienta si cunostintele medicale ale medicului currant, sustinuta de un personal de ingrijire competent.

Locatarii de la azilul nostru sunt persoane unice, individuale, in ingrijire imbinam competent, calitatea serviciilor medicale cu empatia fata de beneficiari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.