Ghidul Serviciilor
Caminul De Batrani Sf. Nectarie - Topoloveni
inapoi la firma 108 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Caminul de Batrani Sf. Nectarie este situat la 98 km de Bucuresti si 19 km de Pitesti, in localitatea Topoloveni, jud. Arges, intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, in apropierea raului si padurii. Ne desfasuram activitatea intr-o constructie noua, special conceputa pentru oferirea de servicii sociale, cu toate avizele necesare de functionare, la standardele cele mai inalte. Avem conditii deosebite de cazare, agrement si un meniu variat si atent selectat. Aici veti fi inconjurati de personal specializat, astfel incat sa va simtiti ocrotiti si in siguranta.

Caminul de Batrani Sf. Nectarie are o curte generoasa de 2000 mp. si o capacitate de 27 persoane, dispuse in camere spatioase cu doua paturi. Camerele au baie proprie, tv, paturi ortopedice actionate electric pentru persoanele cu probleme locomotorii, etc.

Stim cat de importanta este socializarea. Aici, seniorii au posibilitatea de a-si impartasi interese comune si de a povesti amintiri placute din viata. Intelegem problemele fiecarei persoane si ne straduim sa oferim cele mai bune servicii, pentru ca aceasta sa primeasca o ingrijire corespunzatoare, potrivita varstei si afectiunilor de care sufera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.