Ghidul Serviciilor
Sgt Expert Business - Servicii Complete Contabilitate
inapoi la firma 76 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Echipa noastra de specialisti va ofera servicii de consultanta in orice problema ce tine de functionarea corespunzatoare a societatii dvs. Suntem mereu la curent cu schimbarile aparute in Codul Fiscal al Romaniei si aplicam aceste modificari in ceea ce facem. In acest fel, economisim timp si bani in folosul clientilor nostri.
Reglementarile de ordine contabil se schimba si ele odata cu legislatia in domeniu, ceea ce pentru multi manageri de companii reprezinta o adevarata provocare. Noi cautam intotdeauna modalitati de a reduce impozitele platite de dvs. la un nivel minim admis de lege. In cazul in care solicitati rambursari de taxe sau impozite platite in avans, oferim consultanta si in aceste probleme si garantam rezultate imediate.
 
 
Experienta bogata acumulata de noi in consultanta fiscala si contabila ne permite sa identificam mereu cele mai eficiente solutii ce pot fi aplicate cu succes in activitatea unei companii si in relatie cu autoritatile romane. Avem know-how, angajati dinamici si deschisi comunicarii, precum si toata infrastructura materiala si informatica pentru a va asigura succesul in orice conditii de schimbari legislative si fiscale. Pentru noi, optimizarea fiscala a activitatii unei companii este o prioritate careia ii acordam toata atentia necesara.
Va oferim in continuare o lista a serviciilor de consultanta si a celor conexe, disponibile
OPTIMIZAREA TAXELOR SI A IMPOZITELOR DE PLATA
Optimizarea taxelor si a impozitelor de plata si propunerea de solutii pentru minimizarea acestora in conformitate cu legislatia in vigoare
INFORMAREA PERMANENTA SI IN TIMP UTIL PRIVIND REGLEMENTARILE DIN DOMENIUL FISCAL
INTERPRETARI CORECTE ALE PRINCIPALELOR MODIFICARI LEGISLATIVE
Verificarea documentelor inregistrate in contabilitate
Informarea periodica a conducerii asupra situatiei economico-financiare a societatii
Asistenta privind rambursarile de taxe (TVA, impozite)
Analiza rezultatelor financiare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.